Search here...

Abonnementsbetingelser

HallMonitor > Om > Abonnementsbetingelser

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Full 3
HallMonitor
Abonnementsbetingelser
Full 3

[/column]

[blank h=”30″ hide_low_res=”” class=””]

[/blank]

[blank h=”30″ hide_low_res=”” class=””]

[/blank]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Download PDF versionen af HallMonitor’s abonnementsbetingelser her:

[/column]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Nærværende abonnementsbetingelser af 04/06 2023 finder anvendelse på samtlige abonnementsordninger mellem HallMonitor ApS (“HallMonitor“) og Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem HallMonitor og kunden forud for Købet.

1 Formål

Abonnementsbetingelserne indeholder detaljerede oplysninger om betalingsbetingelser, varighed af abonnementet, muligheder for opsigelse og andre relevante vilkår og betingelser, der regulerer abonnementsforholdet mellem parterne. Kunden erkender, at de specifikke betingelser og vilkår i abonnementsbetingelserne vil have forrang i tilfælde af eventuelle uoverensstemmelser eller konflikter mellem abonnementsbetingelserne og samhandelsaftalen.

2 Ændringer i abonnement

HallMonitor forbeholder sig retten til at foretage ændringer i abonnementet, herunder priser, tjenester eller vilkår, i overensstemmelse med gældende lovgivning og kontraktmæssige beføjelser.
HallMonitor har ret til at foretage årlige ændringer i abonnementsafgiften baseret på prisindeks eller relevante økonomiske faktorer. Kunden vil modtage et skriftligt varsel om sådanne ændringer, herunder pristalsreguleringen og den nye abonnementsafgift, i overensstemmelse med de gældende oplysningskrav.
HallMonitor kan ændre eller tilbagekalde eventuelle rabatter eller incitamenter, der tidligere blev tilbudt Kunden, med respekt for relevante kontraktmæssige bestemmelser. Kunden har ret til at opsige abonnementet i tilfælde af væsentlige ændringer i abonnementet, som ikke er acceptabelt for Kunden, i overensstemmelse med de aftalte vilkår for varighed og opsigelse.

Enhver ændring i abonnementet, som er foretaget i overensstemmelse med ovenstående, vil træde i kraft fra den angivne dato i det skriftlige varsel, medmindre Kunden vælger at opsige abonnementet i overensstemmelse med de aftalte bestemmelser om varighed og opsigelse.

3 Brugsbegrænsninger

Kunden skal anvende Tjenesterne i overensstemmelse med de tilladte formål og indenfor de anvendelsesområder, der er fastsat af HallMonitor. Kunden må ikke kopiere, distribuere, videresælge eller på anden måde udnytte Tjenesterne eller deres indhold uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Udbyderen

4 Betalingsbetingelser

Ved afsendelse modtager Kunden faktura på aftalt købesum. Betalingsbetingelserne er fjorten (14) dage netto. Køb i form af serviceydelser, abonnementsaftaler samt supportaftaler faktureres altid årligt forud medmindre andet aftales skrift-ligt i henhold til den fastsatte faktureringsperiode.

Ændringer i betalingsbetingelser kræver skriftlig aftale mellem parterne for at være gyldige.

Ved forsinket betaling beregnes morarente på 1% pr. påbegyndt måned fra forfaldsdagen at regne. Betaling ved modregning kan ikke finde sted, hvis modkravet er omtvistet. Manglende overholdelse af HallMonitor’s betalingsvilkår anses som væsentlig misligholdelse, der berettiger HallMonitor til at standse yderligere leverancer, og med 5 dages varsel at fjerne Kundens adgang til systemet, samt til at kræve ethvert tilgodehavende, forfaldent som uforfaldent, indbetalt straks. HallMonitor kan til enhver tid kræve sikkerhedsstillelse for det fulde beløb.

5 Varighed og ophævelse

Abonnementet løber i 12 måneder regnet fra dato for ikrafttrædelse og fornyes herefter automatisk i 12 måneder ad gangen. Aftalen kan indenfor hver 12 måneders periode opsiges af både Kunde og HallMonitor med 30 dages varsel til en abonnementsperiodes udløb. Opsigelsen skal foregå skriftligt.
HallMonitor refunderer ikke betalinger for abonnement, selvom abonnementet opsiges tidligere i en periode.
Hvis en enhed ikke længere anvendes, eller serviceres skal enheden bortskaffes korrekt, eller alternativt returneres til HallMonitor.

6 Ansvarsfraskrivelse

HallMonitor’s erstatningsansvar er begrænset til direkte skader/tab, og er – uanset årsag og uanset kravets art – begrænset til løbende ydelser, som f.eks. abonnement begrænses den samlede kontraktsum til maksimalt det fakturerede beløb igennem 12 måneder.

7 Lovvalg og tvister

Fremsatte abonnementsbetingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist, der opstår i forbindelse med disse abonnementsbetingelser skal forsøges løst gennem forhandlinger mellem parterne. Hvis en sådan forhandling ikke fører til en løsning, skal tvisten afgøres ved Byretten i Esbjerg.

Version august 2023

[/column]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”undefined” title_type=”undefined” animation=”none” implicit=”true”]

[linkarea background_color=”” hover_color=”accent1″ href=”” target=”_self” icon=”” icon_color=”accent6″ icon_size=”62″ image=””]
This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.
Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.
Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.
[/linkarea]

[/column]